AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS
SZÁLLÁSFOGLALÁS

Kincskereső játék kicsiknek és nagyoknak


Fedezd fel Miskolc és környéke rejtett természeti és kulturális értékeit, kincseit! Legyél részese a kalandos felfedezésnek. Rendkívül természetbarát, gyakorlatilag semmilyen "készülék" nem szükséges hozzá, csak kövesd a játékos utasításokat.

A kincskeresés kreatív és inspiráló módszer, amelyet a környezeti nevelésen túl akár a helytörténeti, illetve földrajz oktatáshoz is nagyszerűen illeszthetnek a pedagógusok, valamint a szabadidő hasznos eltöltésére vállalkozó szülők, családok, baráti társaságok is bátran belevághatnak.

Az Ökológiai intézet által kifejlesztett programok a települést és annak környékét alapos megfigyelésen keresztül izgalmas és élvezetes módon ismertetik meg a résztvevőkkel. Miskolcon jelenleg hat útvonal járható.A kézzel rajzolt térképek és a tájékozódást segítő versek szabadon letölthetők honlapunkról. Bízunk benne, hogy e módszer segítségével minél több érdeklődőt elvezethetünk környékünk legeldugottabb helyein is megtalálható kincsekhez.

A kincskereső programok, letölthető térképekkel és útbaigazító szövegekkel innen: https://www.hellomiskolc.hu/Kincskereso-jatek-kicsiknek-es-nagyoknak

Forrás:hellomiskolc.hu


Elérhetőségek
Kapcsolat
3519 Miskolc-Tapolca, Fenyõ u. 17-19.
Tel: +36 46/564-200
Mobil:+36 20/270-97-40
Fax: +36 46/564-300
e-mail: wellness@alfahotel.hu
Web: www.alfahotel.hu
embed google maps
terms of use example
Autóval:

· Budapest felõl az M3-as autópályán kb. 1,5 óra alatt, lehajtás a Miskolci leágazónál. Innen útbaigazító táblák jelzik az útvonalat Miskolc-Tapolca felé.
Miskolc – Tapolcára érve a fõúttól útbaigazító táblák irányítják vendégeket az Alfa hotel felé.

Vonattal:

· Érkezés Miskolc Tiszai Pályaudvarra.

· A pályaudvarról 1-es jelzésû autóbusszal a Búza térig, majd a 2-es autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig ( Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).

Távolsági autóbusszal:

· Érkezés Miskolc Búza térre majd a 2-es autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig (Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).
Nézze meg akciós
ajánlatainkat!