AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS
SZÁLLÁSFOGLALÁS

Hozz magaddal egy képeslapot!


Magyarország legnagyobb élménygyűjtő programjának, miközben a saját településed is népszerűsíted!

Hogyan?

A miskolci turisztikai szervezet 2016-ban mindenkinek, aki a saját településéről szóló képeslapon megírja a miskolci élményeit és a lapot leadja a szervezet infopontjain, egy üres miskolci képeslapot ad ajándékba - a hozott képeslapokból pedig elkészül Magyarország legnagyobb élménygyűjtő képeslapfala.

Fontos tudnivalók

A képeslapon nem szükséges feltüntetni a teljes neved, csak ha Te azt szeretnéd - azt viszont kérjük, hogy tüntesd fel, mely településről jöttél és mi a keresztneved. A képeslap leadásával hozzájárulsz, hogy az azon szereplő üzeneted a miskolci turisztikai szervezet, a MIDMAR Nonprofit Kft. megoszthassa online és offline formában is másokkal (pl. social media csatornákon, honlapon vagy nyomtatott reklámmegjelenésekben), valamint képeslapod felkerül a képeslapfalra.

A személyiségi jogaidat minden esetben tiszteletben tartjuk. Ugyanakkor ha részt szeretnél venni az év során meghirdetett, az akciókhoz kapcsolódó promóciós játékokon, az infopontokon a képeslap leadásakor megadhatod a teljes neved és elérhetőséged, amivel minden, a képeslap akcióhoz kapcsolódó promóciós játéknak automatikusan a résztvevőjévé válsz, így az év során akár többször is nyerhetsz.

Sorsolás és díjak:

Ebben az évben két alkalommal kerül sor sorsolásra. A fődíj mindkét esetben egy 2 főre szóló két éjszakás hosszú hétvége félpanzióval és 2 főre szóló 48 órás Miskolc Pass kártyával. Ezen túl további kisebb nyeremények várnak.
A decemberi sorsoláson minden olyan kedves vendégünk nyerhet, aki az év során leadta a képeslapját, és az augusztusi fordulóban nem nyert.

 Forrás: hellomiskolc.hu

 


Elérhetőségek
Kapcsolat
3519 Miskolc-Tapolca, Fenyõ u. 17-19.
Tel: +36 46/564-200
Mobil:+36 20/270-97-40
Fax: +36 46/564-300
e-mail: wellness@alfahotel.hu
Web: www.alfahotel.hu
embed google maps
terms of use example
Autóval:

· Budapest felõl az M3-as autópályán kb. 1,5 óra alatt, lehajtás a Miskolci leágazónál. Innen útbaigazító táblák jelzik az útvonalat Miskolc-Tapolca felé.
Miskolc – Tapolcára érve a fõúttól útbaigazító táblák irányítják vendégeket az Alfa hotel felé.

Vonattal:

· Érkezés Miskolc Tiszai Pályaudvarra.

· A pályaudvarról 1-es jelzésû autóbusszal a Búza térig, majd a 2-es autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig ( Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).

Távolsági autóbusszal:

· Érkezés Miskolc Búza térre majd a 2-es autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig (Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).
Nézze meg akciós
ajánlatainkat!